Profoundin edut

Ota yhteyttä

  • Yhteydenottopyyntö
  • Tilaa palveluesite
  • Tilaa oman alasi malliraportti
  • Oma alasi:
  • Sähköpostiosoite:
näet kiinnostavat kohdat ennen ostamista

MarketResearch.com Profound

Yrityksen strategiaa kehitettäessä, markkinoita analysoitaessa, yrityskauppoja suunniteltaessa tai tehtäessä kilpailija-analyysia markkina- ja toimialatutkimukset ovat erittäin arvokas tietolähde. MarketResearch.com PROFOUND sisältää yli 700 johtavalta markkinatutkimuslaitokselta yli 800.000 markkinatutkimusraporttia.

Kaikki raportit ovat alkuperäisinä pdf-muodossa ja mikä parasta raporteista on mahdollista ostaa vain osia. Jos esimerkiksi tarvittu tieto löytyy yhdestä taulukosta, sen saa murto-osalla koko raportin hinnasta.

kuva

Palvelu on intuitiivinen ja helppo käyttää, mutta sisältää samalla erittäin kehittyneitä ominaisuuksia ja työvälineitä. Voi hyödyntää erityistä bisnes-indeksointia (SmartTerms), käyttää kätevää läheisyysoperaattoria ja järjestää saadut dokumentit esim. relevanssin mukaan jne. Aina ensin pääsee tutustumaan sisällysluetteloihin ja etsittyjen termien sijainti on valmiiksi merkitty dokumentteihin ja on myös mahdollista nähdä nuo kiinnostavat kohdat raportin sisältä. Kunkin raportin sisältä voi hakea eri termein ja nähdä kiinnostavat kohdat - ennen ostamista.

Palvelu sisältää markkinattukimuksia kaikilta toimialoilta. Esimerkiksi seuraavien johtavien markkinatutkimuslaitosten raportit ovat mukana Profound-palvelussa: Frost & Sullivan, Freedonia Group, EIU, Ovum, Datamonitor, Euromonitor, Global Industry Analysts, SBI, BCC Research, ABS Energy Research, IDC, Espicom Healthcare Intelligence, Verdict Research, Visiongain, Food Technology Intelligence, Yankee Group, IAL Consultants, GlobalData, Business Insights, Business Monitor International, International Business Strategies.

Kun on tarve saada luotettavien markkinatutkimuslaitosten raportteja eri toimialoilta helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti, kannattaa ottaa käyttöön MarketResearch.com Profound. Samaan palvelusopimukseen voidaan liittää myös toinen markkinatutkimuspalvelumme MarketResearch.com, joka tuo käyttöönne 250 tutkimuslaitosta ja 150.000 markkinatutkimusraporttia lisää.